Vuoggatjålme – MITT PÅ POLCIRKELN

Boende: I väglöst land

Vi sköter om de två raststugorna vid Guijaure och Lomtjärn, 15 respektive 25 km väster om Vuoggatjålme. Dessa stugor är för dig som vill komma ut i fjällvärlden men med lite mer bekvämlighet än vad tält erbjuder. Stugorna värms upp med kaminer och ved finns att tillgå för ändamålet. Här vaknar du med orörd natur just utanför dörren så långt ögat når, med endast forsens brus och fjällens majestätiska stillhet bredvid er. Det är fantastiska platser både för vandring, jakt och fiske där olika äventyr öppnar upp sig beroende på vilket väderstreck du väljer på morgonen.

Stugorna består av ett kök samt två låsta sovrum med två bäddar vardera, det finns täcken och kuddar samt basutrustning för köket.  Markerade skoterleder vintertid och vandringsleder sommartid finns från gränsen och Polcirkeln. För er som inte önskar att flyga helikopter till stugan finns våra populära fjällpaket här under rubriken Fjällstuga.

Fler inlägg:

Bokningsvillkor

Bokningsvillkor

VILLKOR FÖR BOENDE I VUOGGATJÅLME En beställning är bindande i och med att den bekräftats och bokaren fått ett bokningsnummer....

läs mer

Boende: Husvagn

Vi har möjlighet till att ta emot husvagnar året runt. Under tiden Januari till Maj har vi enbart säsongsplatser tillgängliga...

läs mer

Boende: Våra stugor

MODERNA STUGOR Önskar ni att förgylla er vistelse här i Vuoggatjålme med lite extra bra boende finns våra senaste stugor...

läs mer