Vuoggatjålme – MITT PÅ POLCIRKELN

Paketerbjudanden

 

Upplev allt Vuoggatjålme har att erbjuda

Våra
paketerbjudanden

Polcirkelyftet

I PAKETET INGÅR:
• 
Helikopterlyft upp på Tjidják

• Middag eller lunch i restaurang Vuogga
• Tillgång till servicehus

Med ett helikopterlyft tar ni er upp till toppen av Tjidják med utsikt över vår svindlande fjällvärld. Om vädret är lyckosamt kan ni se Sveriges största glaciär Sálajiegna. Vandra sedan tillbaka med dalgången framför er och se hur glaciärvattnet ger Vuoggatjålmjávre sin turkosa färg. Ni bestämmer själva om ni vill gå 4, 8 eller 12 kilometer. Väl nere igen avnjuts en måltid på lokala råvaror som är tillagad från grunden, förbeställ er mat och välj mellan Vuoggaburgaren, eldburgaren, älgköttbullar eller rökt röding.*

Detta paket går endast att boka via mail eller telefon, kontakta oss för aktuell prislista.

* Eftersom restaurangen inte har öppet alla dagar måste detta paket bokas under perioden onsdag-lördag. Variationen på meny kan förekomma.

Höjdarpaket

I PAKETET INGÅR:
Standardstuga med dusch och wc

Sänglinnen och handdukar
Helikopterlyft
Motorbåt x 2 dagar

Paketet för er som vill kombinera flera av de många upplevelser Vuoggatjålme har att erbjuda. I paketet ingår en helikoptertur, välj mellan en rundflygning eller bli släppt på en fjälltopp för att sedan vandra tillbaka till Vuoggatjålme. Två dagar med egen motorbåt ger er möjlighet att testa på fiskelyckan i omgivningen.

Ni bor bekvämt i våra standardstugor med plats för 4-6 personer, utrustade med kök, dusch och WC. Sänglinne och handdukar ingår.

Välj mellan 3, 5 eller 7 dagars vistelse.

Höjdare Plus

I PAKETET INGÅR:
• 
Modern stuga med bastu och eldstad
Sänglinnen och handdukar
Helikopterlyft
Motorbåt x 2 dagar
Tvårättersmiddag x 2 per person
Avresestäd

Unna er lyx i fjällmiljö! I detta paket bor ni i våra rymliga, moderna tvåplansstugor med egen bastu, dubbla badrum, eldstad och stor altan. Plats för 8-10 personer.

I paketet ingår en helikoptertur, välj mellan en rundflygning eller bli släppt på en fjälltopp för att sedan vandra tillbaka till Vuoggatjålme. Två dagar med egen motorbåt ger er möjlighet att testa på fiskelyckan i omgivningen. Dessutom inkluderas två middagar i Restaurang Vuogga (exkl. dryck) per person. Avresestäd, sänglinne och handdukar ingår.

Välj mellan 3, 5 eller 7 dagars vistelse.

* Eftersom restaurangen inte har öppet alla dagar måste
3-dagars-paketet bokas under perioden onsdag-lördag. Variationen på meny kan förekomma.

Fjällstuga

I PAKETET INGÅR:
• Helikoptertransfer tur och retur Vuoggatjålme

• Rum i fjällstuga med delat kök
• Tillgång till ved och gasolkök

Detta paket är för dig som vill komma ut i fjällvärlden på riktigt. Välj mellan våra fjällstugor Guijaure och Lomtjärn och flyg bekvämt helikopter ut dit för att spendera några dagar att upptäcka de rogivande, majestätiska omgivningarna.  Detta är fantastiska platser både för vandring, jakt och fiske. I Guijaurestugan finns dessutom möjlighet att hyra båt.

Stugorna består av ett kök samt två sovrum med två bäddar vardera, det finns täcken och kuddar samt basutrustning för köket. Stugorna värms upp med kaminer och ved finns att tillgå.

Fler inlägg:

Helikopter: Inför resan

Helikopter: Inför resan

PACKA RÄTT Förbered redan hemma genom att packa rätt. Flera mindre kollin, mjuka bagar och måttligt fyllda ryggsäckar (helst...

läs mer
Helikopter: Tjänster

Helikopter: Tjänster

TJÄNSTER JAKT- & FISKERESOR Med lång erfarenhet inom jakt och fiske är vi väl kunniga om området där vi både kan föreslå...

läs mer
Helikopter: Arctic Air

Helikopter: Arctic Air

Arctic Air AB  Arctic Air AB är helikopterföretaget som bedriver flygverksamheten i Vuoggatjålme. Sedan 1974 har Vuoggatjålme...

läs mer