Vuoggatjålme – MITT PÅ POLCIRKELN

Boende: Våra stugor

MODERNA STUGOR

Önskar ni att förgylla er vistelse här i Vuoggatjålme med lite extra bra boende finns våra senaste stugor tillgängliga. Dessa erbjuder det mesta man kan önska i ett modernt boende med braskaminbastutorkrum och ett välutrustat kök med egen diskmaskin. Tre sovrum och två toaletter innebär bättre komfort för både stora och små.
Vi kan varmt rekommendera dessa stugor om ni är lite större grupper eller vill ha det lilla extra där man kan njuta av alla bekvämligheter samt en härlig utsikt över fjällvärlden från altanen. Stugorna rymmer mellan 8-10 personer.

Se bilder på stugorna

MELLAN STANDARD

Våra standarstugor erbjuder ett bekvämt boende med 2 sovrum och kök, samt möjlighet för 2 extra bäddar i vardagsrummet om man inte har någonting emot lite trängsel. I stugorna finns förutom vardagsrum med tv även kök, dusch och toalett. Njut av den vackra utsikten från matbordet över Vuoggatjålmejaure efter en uppfriskande dag i fjällen. Stugorna rymmer mellan 4-6 personer.

Se bilder på stugorna

ENKLA STUGOR

Våra enklaste stugor har utrustning för upp till 4 personer. De har även elvärmekylskåpmikro. Vatten och avlopp är inte indraget i stugorna utan finns i servicehuset. Där hittar man även bastu, tvättmaskin och torkskåp. För den som söker ett enklare och billigare boende är detta ett bra alternativ. Stugorna består av ett rum på ca 20 kvm.

Se bilder på stugorna

Fler inlägg:

Bokningsvillkor

Bokningsvillkor

VILLKOR FÖR BOENDE I VUOGGATJÅLME En beställning är bindande i och med att den bekräftats och bokaren fått ett bokningsnummer....

läs mer

Boende: Husvagn

Vi har möjlighet till att ta emot husvagnar året runt. Under tiden Januari till Maj har vi enbart säsongsplatser tillgängliga...

läs mer

Boende: I väglöst land

Vi sköter om de två raststugorna vid Guijaure och Lomtjärn, 15 respektive 25 km väster om Vuoggatjålme. Dessa stugor är för dig...

läs mer