Vinter & Vår

 

Oavsett om du önskar uppleva norrskensnätter, pimpelfiske på sjön, adrenalinfylld skoterkörning eller bara njuta av den härliga vårsolen med familjen så har vi upplevelsen för dig.

 

Boka din upplevelse

Vinter & Vår

I Vuoggatjålme kan ni uppleva den arktiska livsstilen på riktigt. Njut av fjällens majestätiska tystnad en under stjärnklar himmel med chans till fantastiska norrsken och testa någon av de många härliga utomhusaktiviteter som vintern bjuder på. Hyr skoter av oss på gården eller varför inte ta en tur på längdskidorna. Testa på pimpelfiske i någon av de många fjällsjöarna och avnjut en hemlagad måltid i vår restaurang efter en heldag ute på fjället. Vi hoppas att vi kan ge er en vinterupplevelse ni vill återvända till många gånger. 

 

 

Upplevelser

Unika upplevelser i unik natur

Vuoggatjålme ligger mitt på Polcirkeln i en orörd fjällvärld. Med en utgångspunkt långt borta från stadens puls erbjuder vi en oförglömlig fjällupplevelse.

 

BOENDE

Vi har stugor både på gården och i väglöst land för besökaren. Stuga med egen bastu, öppen spis eller varför inte båda? Välj ditt boende efter önskemål och njut av allt som fjällen har ett erbjuda vid ditt besök hos oss.

HYR SKOTER

Om du eller någon i ditt sällskap saknar skoter så kan vi lösa det åt er genom vår skoteruthyrning. Vi har flera modeller att välja på som passar både lössnökörning och ledkörning. Kontakta oss för mer information.

SKOTERREGLER

När det gäller skoterkörning finns det regler att förhålla sig till så att vi får bevara vår fria skoterkörning så långt det är möjligt. Här kan ni läsa mer om gårdens regler som vi önskar att ni tar hänsyn till. 

SKOTEROMRÅDE

Runtom Vuoggatjålme sträcker sig ett väl underhållet ledsystem som ger underbara möjligheter för den som vill göra dagliga utflykter från gården både på skoter och skidor.

FISKE

Det finns mängder av sjöar i området med röding och öring som lämpar sig för pimpelfiske. Prova pimpla på sjön just nedanför gården eller utforska någon av de många fjällsjöarna.

LÄNGDSKIDOR

Att åka ut på en skidtur i vårsolen är en härlig aktivitet. Vi har två dragna skidspår på 2,5 respektive 4,4 km nära gården. Läs mer om dem och andra färdstråk att utforska på längdskidorna här.

GRUPPER/FÖRETAG

Är ni en större grupp eller företag som vill utforska fjällen hos oss kan vi naturligtvis ordna detta. Hör av er till oss med önskemål för att få offert för ert besök.

Vi har öppet

RECEPTION
Måndag - Söndag | 08:00 - 17:00

RESTAURANG

Maila eller ring till oss för tillgänglighet.

Kontakta oss

Vid frågor, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.

Tel: 0961-107 15
E-post: info@vuoggatjalme.se