Vuoggatjålme – MITT PÅ POLCIRKELN

Bokningsvillkor

VILLKOR FÖR BOENDE I VUOGGATJÅLME

En beställning är bindande i och med att den bekräftats och bokaren fått ett bokningsnummer. Vid bokning är man skyldig att uppge namn, adress, telefonnummer, mailadress, ankomst och avresetid. För att boka stuga måste bokaren fyllt 18 år. Vid bokning på internet skickas en bokningsbekräftelse per e-post till den e-postadress som kunden angivit vid bokningstillfället samt information om receptionens öppettider, incheckning/utcheckningstider m.m.

Vid incheckning skall bokningsbekräftelsen medtagas och kunna uppvisas vid förfrågan. Det är gästens/bokarens ansvar att kontrollera att bokningsuppgifterna på bekräftelsen stämmer. Är något felaktigt eller skall något ändras är det gästens ansvar att kontakta oss snarast möjligt för att ändra detta. Detta kan göras via telefon: +46 (0)961 10 715 eller via e-mail till info@vuoggatjalme.se

OMBOKNING

Detta kan göras via telefon: +46 (0)961 10 715 fram till kl 16:00 dagen före ankomst.

 

AVBOKNING

Detta kan göras via telefon: +46 (0)961 10 715 eller via e-mail till info@vuoggatjalme.se senast kl 16:00 dagen före ankomst. Vid avbokning efter kl 16:00 eller om gästen/bokaren ej dyker upp, återbetalas ingenting av det debiterade beloppet till gästen.

 

BETALNING

Gästen betalar för den tid som rummet är bokat, även om incheckning ej sker. Priset för vistelsen debiteras gästens kontokort/kreditkort vid bokning.

 

INCHECKNING

Stugan står till förfogande från kl 15:00 med incheckning till kl 17:00. Om ni kommer att checka in efter kl 17:00, meddela oss detta innan. Eventuella synpunkter och anmärkningar på stugan skall meddelas till receptionen snarast efter incheckning.

 

GÄSTENS SKYLDIGHETER

Gästen skall vårda stugan väl och följa de ordningsregler, anvisningar och bestämmelser som gäller. Gästen ansvarar själv för alla skador som uppstår på stugan och dess inventarier på grund av att gästen eller någon i gästens sällskap varit vårdslös. Stugan får inte användas till något annat än vad som avtalades vid bokningen och gästen får inte låta fler personer övernatta i stugan än vad gästen uppgivit vid bokning. Gästen måste städa stugan ordentligt innan avresa. Se städanvisningar som Ni får vid ankomst. Om detta missas kommer uthyraren att utföra städning och debitera gästen en städavgift. Stugan disponeras från kl 15:00 ankomstdagen till kl 11:00 avresedagen. Samtliga stugor samt allmänna utrymmen är rökfria.

 

ANSVAR FÖR EGENDOM

Leverantören Vuoggatjålme har inget strikt ansvar för egendom som förvaras i stuga eller i leverantörens lokaler.

 

SÄKERHET

Vuoggatjålme har brandvarnare i varje stuga. Ta reda på var brandsläckare finns. Ta del av informationen i stugpärmen.

 

FORCE MAJEURE

Strejk, lockout, eldsvåda, explosion, krig eller liknande krigstillstånd, väsentliga inskränkningar i leveranser eller andra omständigheter utanför leverantörens kontroll.

Fler inlägg:

Boende: Husvagn

Vi har möjlighet till att ta emot husvagnar året runt. Under tiden Januari till Maj har vi enbart säsongsplatser tillgängliga...

läs mer

Boende: I väglöst land

Vi sköter om de två raststugorna vid Guijaure och Lomtjärn, 15 respektive 25 km väster om Vuoggatjålme. Dessa stugor är för dig...

läs mer

Boende: Våra stugor

MODERNA STUGOR Önskar ni att förgylla er vistelse här i Vuoggatjålme med lite extra bra boende finns våra senaste stugor...

läs mer