SOMMAR HÖST

 

HÖJDARPAKET

1/7-23/8 2020
Paketet för er som vill prova allt som Vuoggatjålme har att erbjuda under er vistelse.

En dag med helikopter och en dag med båt under er vistelse här. Åk längs Sielduts jökelfärgade vatten en dag, och ta helikopter ut till en enslig fjällsjö nästa dag för att sedan vandra tillbaka till campingen. Vi ger er förslag på sjöar att testa fiskelyckan i både med och utan helikopter.

Bo bekvämt i våra stugor och njut av utsikten över den storslagna omgivningen.

I paketet ingår: Boende i stuga med dusch och wc i Vuoggatjålme 3, 5 eller 7 dygn, sänglinne och handdukar, kort helikoptertur, motorbåt 2 dagar.

Priser hittar ni här


VUOGGATJÅLME HÖJDARE PLUS

1/7-23/8 2020
Samma grundpaket som Vuoggatjålme Höjdare men ni bor i våra stora stugor med egen bastu och braskamin. Städning vid avresa ingår i detta paket, dessutom har vi lagt in två middagar i Restaurang Vuogga, så här finns alla chanser till lite lyx i fjällmiljö!

Eftersom restaurangen inte har öppet alla dagar måste detta paket bokas så att middagarna kan serveras under perioden onsdag-lördag.

I paketet ingår: Boende i modern stuga med bastu i Vuoggatjålme 3, 5 eller 7 dygn, sänglinne, städning vid avresa, kort helikoptertur, motorbåt 2 dagar samt två tvårättersmiddagar i Restaurang Vuogga (exkl. dryck).

Priser hittar ni här


FJÄLLSTUGA

1/7-23/8 2020
Guijávrrestugan ligger knappt 20 km väster om Vuoggatjålme vid sjön Guijávrre. Området erbjuder fantastiska möjligheter både för vandring, fiske och jakt. Stugan passar utmärkt som bas för att uppleva den fantastiska fjällvärlden just utanför dörren.

Lomtjärnstugan har det perfekta läget för den som söker en bas för dagsturer för fjällvandring. Öppet landskap med fina vyer, en sällan använd vandringsled som passerar genom dalen.

I paketet ingår

Helikopterlyft tur och retur Vuoggatjålme
Boende i delat rum med 2 bäddplatser i varje rum (våningssäng)
Tillgång till ved och gasolkök

Stugan är utrustad med gasolkök och enkel köksutrustning såsom vattendunk, tallrikar, stekpanna, kastruller och dylikt. Filtar, täcken, madrasser och kuddar. Hjälptelefon i stugan i Guijávrre, mobiltäckning saknas. I stugan finns gemensamt utrymme som dagsbesökare kan nyttja vid behov.

Priser hittar ni här

 

KONTAKT

VUOGGATJÅLME
938 94 ARJEPLOG

 

Tel: 0961-107 15
E-post: info@vuoggatjalme.se