Hyr skoter för din vistelse

 

 

 

 

Hyr skoter för din vistelse

 

 

 

 

GUIDADE TURER

Passa på att få det mesta av din tur vid Polcirkeln hos oss. Vi har guider både för kortare turer för er som aldrig tidigare kört skoter till lössnö guider som hjälper er uppleva det bäst av vistelse hos oss.
 
Vi kan även ordna guider för företag som vill köra skoter samt lössnö äventyr för nybörjare. För information och priser kontakta oss för era önskemål.
 

 

SKOTRAR

Lynx Adventure 600 ACE
Tyst familjevänlig skoter utrustad med högruta, lasträcke, drag och dubbeldyna. Perfekt för fisketuren eller att dra en kälke. 4-takt.
 
Lynx Commander 900 ACE Turbo
Bästa skotern för längre utflykter och äventyr. Kraftfull turbomotor som enkelt drar en fullastad
packkälke. Hög/lågväxel. Utrustad med högruta, dubbeldyna, stor packlåda samt dragkrok. 4-takt.
 
Lynx Commander 600 E-Tec STD
Allroundskoter som passar till alla äventyr. Rapp och sportig för den som gillar fartfylld körning samt helt lämplig att åka iväg med på fisketuren. Med längre kammar på mattan kör man enkelt både på och bredvid leden. Utrustad med dragkrok för att dra kälke. Enkeldyna. 2-takt
Lynx Shredder 850 E-Tec
Senaste extremskotern inom lössnö-segmentet. 100% renodlad friåkningsmaskin som tar sig framobehindrat i lössnö. Oerhört rapp på gasen och tar sig till ställen ingen annan når. Rekommenderas inte till nybörjaren. Enkeldyna. 2-takt.
 
Vi kan även vid behov ta in andra modeller från Polaris för uthyrning om våra är upptagna eller om annan modell önskas, hör av er till oss för pris och information.
 
Vi hyr även ut Nilapulkor och Packkälkar för er som behöver sådan utrustning eller önskar slippa dra med den upp till fjället när ni besöker oss.

 

Priser

Adventure 600 ACE, X-Terrain STD, Commander 900 ACE Turbo

Shredder 850 E-TEC
Nilapulka

Priser

Adventure 600 ACE, X-Terrain STD, Commander 900 ACE Turbo

 
Shredder 850 E-TEC
 
 
 
 
Nilapulka