Sommar

 

Tiden på året när midnattssolen förgyller våra liv med sin närvaro. Här kan ni slappna av och njuta av naturen, stillheten och upptäcka fjällen i er takt. Här finns den perfekta kombinationen av fysisk aktivitet och avkoppling.

 

Boka boende

Aktiviteter för hela familjen

Sommar i fjällen

Sommaren i svenska Lapplandsfjällen är något vi önskar att alla ska få uppleva någon gång i livet. De ljusa sommarnätterna, jokkarnas brus och den friska, klara fjälluften. Långt borta från stadens puls kan ni njuta av lugnet och uppleva den spektakulära fjällvärlden.

Vi har många aktiviteter att erbjuda sommartid för den som gästar oss. Spana in vårt utbud av boende, vandringsleder, helikopterturer och fiskevatten.

 

Upplevelser

Upplev fjällvärlden under midnattssolen

”Vuoggatjålme är en perfekt tillflykt i den svenska fjällvärlden. Lätt att ta sig till och fantastisk service på plats gör fjällbyn till en utmärkt fjällsemester för hela familjen” – Swedish Lapland

PAKETERBJUDANDEN

Här hittar ni spännande sommarpaket för att få ut som möjligt av er vistelse. Missa inte vårt populära paket Polcirkellyftet där ni flyger upp till toppen av Tjidjak och vandrar tillbaka till gården där en hemlagad middag i restaurangen väntar på er.

BOENDE

Bo vackert och naturnära i det boendealternativ som passar er bäst. Boka in er i en stuga, anländ med husvagnen eller, för den som längtar efter en fristad utan grannar, bo i en fjällstuga långt ute i väglöst land.

VANDRING

Sommaren är den perfekta tiden att upptäcka några av de många fina vandringsleder som passerar Vuoggatjålme. Avsluta dagen med en bastu och ett dopp i sjön här vid gården.

RESTAURANG

Vår restaurang bjuder in till en lokalproducerad, hemlagad matupplevelse gjord på färska råvaror från norrländska gårdar.

HELIKOPTER

Missa inte chansen att flyga helikopter under ert besök hos oss. Ni kan välja en rundflygning för att bekanta er med området, bli lyft ut på fjället och vandra tillbaka eller annat alternativ som passar er bäst. Vi försöker alltid möta era önskemål.

FISKE

Vi har många olika alternativ för den som vill prova på fiskelyckan. Det finns möjlighet att hyra båt både på gården och uppe bland fjällen vid utvalda fjällsjöar. Här kan ni läsa mer om våra fiskevatten.

Vi har öppet

RECEPTION
Måndag - Söndag | 08:00 - 17:00

RESTAURANG

Vi har nu öppet onsdag till lördag 12:00 - 20:00 och på söndagar 12:00  - 16:00
Maila eller ring till oss för tillgänglighet.

Kontakta oss

Vid frågor, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.

Tel: 0961-107 15
E-post: info@vuoggatjalme.se