Vuoggatjålme – MITT PÅ POLCIRKELN

Helikopter: Tjänster

TJÄNSTER

JAKT- & FISKERESOR

Med lång erfarenhet inom jakt och fiske är vi väl kunniga om området där vi både kan föreslå resmål eller skräddarsy din vistelse utifrån dina önskemål. Tveka inte rådfråga oss vare sig det gäller mindre sällskap eller större arrangemang.

PERSONTRANSPORT

Vi anordnar persontransporter efter dina önskemål, om det så gäller transport från punkt a till b, rundflygning eller uppdrag för resor så finns vi tillgängliga. Vi har olika alternativ beroende på hur många personer som önskar åka med oss.

VILTVÅRD

Efter jobbat många år i fjällvärlden med uppdrag åt bland annat Länsstyrelsen är vi väl erfarna inom viltvård. Vi har stor kunskap gällande rendrivning, inventering, märkning och spårning.

GODSTRANSPORT

Med lång erfarenhet av flygning både i Norge och i Sverige är vi väl meriterade inom godstransport, vare sig det gäller hängande last eller mindre paket som ska transporteras med helikopter. Beroende på storleken av godset har vi två olika modeller av helikoptrar både för lättare och tyngre last. Maila eller ring till oss så kommer vi med råd hur ni bäst ska utnyttja helikopterns kapacitet för ert ändamål så det blir så bra som möjligt både för er och för oss.

MASTLYFT

Mer information kommer.

Fler inlägg:

Paketerbjudanden

Paketerbjudanden

  Upplev allt Vuoggatjålme har att erbjudaVåra paketerbjudandenPolcirkelyftetI PAKETET INGÅR:• Helikopterlyft upp på...

läs mer
Helikopter: Inför resan

Helikopter: Inför resan

PACKA RÄTT Förbered redan hemma genom att packa rätt. Flera mindre kollin, mjuka bagar och måttligt fyllda ryggsäckar (helst...

läs mer
Helikopter: Arctic Air

Helikopter: Arctic Air

Arctic Air AB  Arctic Air AB är helikopterföretaget som bedriver flygverksamheten i Vuoggatjålme. Sedan 1974 har Vuoggatjålme...

läs mer