Boende

 

Vi kan erbjuda ett brett utbud av olika boenden – allt från våra moderna topputrustade stugor till camping i eget tält. Vi har olika alternativ i olika prisklasser – hur du vill bo avgör du som besökare

 

Boka ditt boende

Boende

 

Vi kan erbjuda ett brett utbud av olika boenden – allt från våra moderna topputrustade stugor till camping i eget tält. Vi har olika alternativ i olika prisklasser – hur du vill bo avgör du som besökare

 

Boka ditt boende

Olika alternativ

Du väljer hur du vill bo

 

Fjällvärld

Vi i Vuoggatjålme önskar Er en härlig tid i vår fantastiska fjällvärld och hoppas att ni ska trivas. I närområdet har vi en fantastisk natur och det är viktigt att vi hjälps åt att respektera de regler som har kommit till för att våra unika naturtillgångar.

Gårdens stugor

Bo vackert och bekvämt i stugor på gården, beroende på vad du önskar finns alternativet för din vistelse. Allt ifrån våra moderna stugor utrustade med egen bastu och balkong till enkla stugor med tillhörande servicehus.

Bo i väglöst land

Vi sköter om de två raststugorna vid Guijaure och Lomtjärn, 15 respektive 25 km väster om Vuoggatjålme.
De består av ett kök samt två låsta sovrum med två bäddar vardera.

Husvagn/husbil

Gör ett härligt stopp med husvagn hos oss, vandringstur finns i närheten, fina utsiktsplatser och fiskfyllda sjöar i närheten. Sommarplatserna ligger på gården med härlig sjöutsikt, med bra avstånd från vägen så ni slipper ljudet av motorvägen under er vistelse.

 

Bo bra

En viktig del av hela upplevelsen

Boendet är en viktig del i av visetlsen och hela upplevelsen.  Vill du ha god konfort och kunna ta plats i bastun efter en dag på fället så väljer du våra moderna stugor. Vill du hellre bo enklare och lite billigare så har vi alternativ för dig också.

 

BOENDE

VÅRA STUGOR

Önskar ni att förgylla er vistelse här i Vuoggatjålme med lite extra bra boende finns våra senaste stugor tillgängliga. Vi har även stugor, mellanstandard, och vi kan erbjuda boende i enklare stugor. Här kan du läsa mer om våra olika alternativ för boende. 

BOENDE

I VÄGLÖST LAND

Vi sköter om de två raststugorna vid Guijaure och Lomtjärn, 15 respektive 25 km väster om Vuoggatjålme. Dessa stugor är för dig som vill komma ut i fjällvärlden men med lite mer bekvämlighet än vad tält erbjuder.

BOENDE

HUSVAGN

Vi har möjlighet till att ta emot husvagnar året runt. Under tiden Januari till Maj har vi enbart säsongsplatser tillgängliga medan under sommar och höst finns det möjlighet för dygnsgäster. 

Vi har öppet

RECEPTION
Måndag - Söndag | 08:00 - 17:00

RESTAURANG

Vi har öppet onsdag till lördag mellan 12:00 till 20:00 och söndag 12:00 till 20:00
För önskemål om bokning andra tider hör gärna av er till oss.

Kontakta oss

Vid frågor, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.

Tel: 0961-107 15
E-post: info@vuoggatjalme.se