Vuoggatjålme – MITT PÅ POLCIRKELN

Kock

Kock

Brinner du för matlagning och vackra naturupplevelser? Då ska du söka jobb som kock hos oss! Här får du möjlighet att utvecklas i en unik miljö med ett unikt koncept.

Vår restaurang invigdes 2011 och har blivit en viktig del av besöksmålet för våra gäster när de kommer till Vuoggatjålme. Som kock har du en viktig roll i våra gästers upplevelse. Här får du arbeta med lokala råvaror som är valda med stor omsorg. Norrländsk kvalité är vår viktigaste ledstjärna. Vi serverar à la carte från lunch till middag och erbjuder även frukost vid beställning för större grupper och gör specialarrangemang såsom bröllop och liknande.

Totalt är vi mellan tre till sex personer som jobbar i restaurangen under säsong varav två i köket – vi hoppas att du vill bli en av dem! Hos oss blir du en del av ett litet och familjärt team som ställer upp för varandra. När du inte jobbar har du de vackra fjällen och allt vad de har att erbjuda alldeles utanför dörren.

 

Området

Vuoggatjålme är ett familjeägt företag sedan 1922 som ligger i Arjeplogs fjällvärld fyra mil ifrån den norska gränsen. Området är ett populärt besöksmål för lokala, nationella och internationella gäster som alla kommer för att uppleva vår fantastiska natur på sitt sätt. Gården har förutom restaurang även stuguthyrning och erbjuder skoterguidning, fiskeupplevelser och helikoptertransporter.

 

Din profil

  • Tidigare erfarenhet av att jobba i mindre kök
  • Van att arbeta självständigt
  • Du brinner för matlagning och är noggrann i din yrkesutövning
  • Bra på att kommunicera med övrig personal

 

Dina arbetsuppgifter

  • Dagligt arbete i köket
  • Delta i städning av köket efter rutiner
  • Jobba självständigt under lugnare perioder

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Boende kan ordnas

Tjänsten avser säsong mellan juni till slutet av september

Tillträdesdatum enligt överenskommelse i januari 2024

Individuell lönesättning

Sista ansökningsdatum: tjänsten är ute tills den är tillsatt.

Frågor kring tjänsten? Kontakta Frans Helamb via info@vuoggatjalme.se

Ansökan skickas till info@vuoggatjalme.se Märk ansökan: Kock

Fler inlägg:

Serveringspersonal

Serveringspersonal

Serveringspersonal Som serveringspersonal har du en viktig roll i våra gästers vistelse i Vuoggatjålme. Vi tror på ett...

läs mer
Kökschef

Kökschef

Kökschef Är matlagning din passion? Har du erfarenhet av att leda ett mindre kök? Just nu söker vi en kökschef som vill vara med...

läs mer