VÅRT KÖK

 

REN MAT VID FJÄLLETS FOT

Med inspiration av naturen, norrländska matkulturen och Vuoggatjålmes historia hoppas vi kunna bjuda er på en avslappnad måltid i Arjeplogsfjällen tillsammans med oss. Din upplevelse präglas av fjällens öppna vidder, dalgångarnas brusande älvar och björkskogens vindar. Vårt mål är att du som besöker oss ska känna dig hemma i fjällen, oavsett om du äter på vår restaurang som vandrare, har en konferens och bor i våra stugor eller tittar in som vägfarare som inte har bestämt din destination.

Vi jobbar med lokala råvaror och tror på att servera hemlagad mat just för att du som gäst ska känna dig som hemma. Vuoggatjålme har tagit emot gäster sedan 1900-talets början i olika tappningar och önskar nu, precis som då att du ska både känna dig välkommen tillbaka och utvilad efter ditt besök i Fjällen.

Miljön runt omkring oss är både vad vi lever i och av, genom att ta hand om vår natur på bästa sätt jobbar vi ständigt på att bli bättre på att ta hand om vad vi har. Vi jobbar i så stor utsträckning som möjligt med att du  som gäst förbeställer maten innan du besöker oss. Detta är inte alltid ett måste men för att minska på matsvinnet vill vi slå ett slag för detta som det bästa sättet för att sätta en hållbarhetsstämpel på ditt besök hos oss.

KONTAKT

VUOGGATJÅLME
938 94 ARJEPLOG

 

Tel: 0961-107 15
E-post: info@vuoggatjalme.se