TJÄNSTER

JAKT- & FISKERESOR

Med lång erfarenhet inom jakt och fiske är vi väl kunniga om området där vi både kan föreslå resmål eller skräddarsy din vistelse utifrån dina önskemål. Tveka inte rådfråga oss vare sig det gäller mindre sällskap eller större arrangemang.

PERSONTRANSPORT

Vi anordnar persontransporter efter dina önskemål, om det så gäller transport från punkt a till b, rundflygning eller uppdrag för resor finns vi tillgängliga. Vi har olika alternativ beroende på hur många personer som önskar åka med oss.

VILTVÅRD

Efter jobbat många år i fjällvärlden med uppdrag åt bland annat Länsstyrelsen är vi väl erfarna inom viltvård, antingen uppdraget gäller inventering, märkning eller spårning har vi en stor erfarenhet av uppdragen.

GODSTRANSPORT

Med stor erfarenhet både i Norge och i Sverige är vi väl meriterade inom godstransport, vare sig det gäller hängande last eller mindre paket som ska transporteras med helikopter. Beroende på storleken av godset har vi två olika modeller både för lättare och tyngre last. Maila eller ring till oss så kommer vi med råd hur ni bäst ska utnyttja helikopterns kapacitet för ert ändamål så det blir så bra som möjligt både för er och för oss.

MASTLYFT

Mer information kommer.

 

KONTAKT

VUOGGATJÅLME
938 94 ARJEPLOG

 

Tel: 0961-107 15
E-post: info@vuoggatjalme.se