Vi söker serveringspersonal

Din Profil

Vi söker dig som trivs att jobba inom service och inom restaurangbranschen. Du är en social person som gillar att ha olika bollar i luften. Du gillar varierande arbetsuppgifter och har lätt för att ta egna initiativ. Meriterande om du har kassavana och erfarenhet av att jobba inom restaurang och bar men inget krav. Restaurangen är inspirerad av den norrländska matkulturen med fokus på lokalproducerade råvaror och matanda.

Området

Mitt i Arjeplogsfjällen ligger natursköna Vuoggatjålme. På orten finns stugby, husvagnsplatser och en modern restaurang med idylliskt läge. På vintersäsongen är området populärt bland familjer som vill köra skoter, göra utflykter i närområdet samt åka skidor. Under sommarhalvåret bedrivs aktiv flygverksamhet med helikopter då fisketurister, jägare och vandrare flygs ut i omringande fjällterräng.

Mycket goda möjligheter finns för den naturintresserade med direkt närhet till fjäll, vandringsleder och sjöar. Gynnsamma förhållanden för den skoterintresserade.

Villkor

Arbetstiderna är förlagda till restaurangens öppettider och arbetsuppgifterna är framför allt servering men även förekommande lokalvård.
Vi betonar vikten av ett fungerande samarbete och att personalen trivs.

Omfattning 100%

Februari – maj

Individuell lönesättning

Flexibelt schema